Sluiten

Algemene informatie

 

In het voorjaar van 2021 hopen we een nestje te fokken met Themba en Bestik. Dit nestje wordt gefokt volgens de richtlijnen van de RRCN. De Reu Bestik is door ons geselecteerd op zijn karakter en uiterlijke kenmerken. De pups groeien op bij ons in huis. Zo wennen ze aan alle dagelijkse geluiden en bij mooi weer gaan ze naar buiten. We laten ze zoveel mogelijk mee maken, want de eerste 8 weken zijn heel erg belangrijk. We doen er  alles aan om ze een goede start te geven tot de 8 weken dat ze naar hun nieuwe eigenaar gaan. 

Uw pup bekijken
Als de pups zijn geboren berichten wij de families die zich op de wachtlijst hebben laten zetten. We maken dan een afspraak om  de pups te komen bekijken. Dit zal gebeuren wanneer de pups ongeveer 4 weken oud zijn. Elke week worden de foto’s van de pups aangevuld zodat de groei goed gevolgd kan worden.


Met 8 weken mogen de pups het nest verlaten.

De nieuwe eigenaren kunnen dan de pups ophalen en krijgen de benodigde informatie mee. Wij maken gebruik van een koopovereenkomst.


Ontwormen

De pups worden met 2, 4, 6 en 8 weken ontwormd.


Inenten

De 6-weken enting (puppyenting) krijgen de pups bij ons. Wanneer de pups worden ingeent, worden ze daarna tevens onderzocht door de dierenarts. De enting en het resultaat van het onderzoek wordt van iedere pup in een Europees Paspoort voor Gezelschapsdieren genoteerd. Dit EU paspoort hoort dan bij de pup.

De 9-weken enting (cocktailenting) krijgen de pups bij de nieuwe eigenaar net als de 12- weken enting. Daarna ieder jaar de hond laten enten.


Chippen en controleren van de pups

De pups worden gechipt door de Raad van Beheer tussen de 5 en 7 weken oud.

Nadat de pups zijn gechipt volgt een nestinventarisatie om de pups te controleren op diverse punten en raskenmerken.


Alles op een rij:
– De pups worden verkocht met Stamboom
– Europees Hondenpaspoort
– Benodigde inentingen
– Gezondheidsverklaring- Koopovereenkomst
– Chip
– De pups worden meerdere malen ontwormd.
– De pups worden zijn gecontroleerd op DS(Dermoid Sinus) en JME.